Прочитај ми чланак

НАДАЛ У НЕВЕРИЦИ: Мадрид излепљен Новаковим сликама, навијачи одушевљени (ВИДЕО)

0

Новаку Ђоковићу није дозвољено да игра на Аустралијан опену, још није сигурно да ли ће наступити на следећем Гренд слему на Ролан Гаросу, али је сва прилика да ће играти на Мастерсу у Мадриду!

Први турнир за који је Новак званично пријављен игра се од 21. фебруара у Дубаију, али сада долазе вести из Шпаније које говоре да би могао да наступи и у Мадриду.

Наиме, главни град Шпаније облепљен је постерима Новака Ђоковића!

Мадридски дневни лист “Ас” објавио је видео у коме се види да су на стајалиштима за градски превоз постављени постери са ликом најбољег тенисера света.

Лист пише да су на овај начин организатори Мастерса у Мадриду најавили турнир који треба да се игра уочи Ролан Гароса од 26. априла.

Ово је турнир који Новак радо игра и у Мадриду је три пута узимао титулу. Он је 2011. године у финалу био бољи од Рафаела Надала, 2016. је победио Ендија Мареја, а 2019. је савладао Стефаноса Циципаса.

И раније су га организатори турнира звали у Мадрид, али сада делује да је ствар готова и да ће Новак заиграти у престоници Шпаније, а интересантно је да су организатори турнира одлучили да игноришу свог хероја – Рафаела Надала.

Прошле године титулу у Мадриду освојио је Александер Зверев и сада нам само остаје да Новак потврди наступ у Мадриду.