Прочитај ми чланак

НА ПОМОЛУ НОВИ СУКОБ? Не могу сад, објасниће ти време! Јовић одговорио Тумбаковићу

0

Порука није дуго остала на друштвеним мрежама

Чини се да српски фудбалер Лука Јовић није остао дужан селектору Љубиши Тумбаковићу након што се појавила информација да је Тумбаковић казнио Јовића јер га је слагао.

Читаву буру покренуло је писање шпанских медија који су јавили да је Јовић био незадовољан што је одиграо три минута са клупе у мечу са Порутгалом, па је рекао Тумбаковићу да је повређен и није се нашао на списку за Луксембург.

Само четири дана касније заиграо је за Реал против Левантеа, а Тумбаковић је потом одлучио да га санкционише непозивањем за мечеве са Парагвајем и Литванијом.

– Немам ја право да будем љут ни на кога. Радим свој посао на начин који мислим да је најбољи. Лука је млад играч, а моја тренерска професија подразумева педагошки приступ и једну врсту родитељског односа према сваком играчу. У исто време, дужан сам да штитим интересе своје професије – рекао је Тумбаковић на конференцији пред Литванију.

– Он је направио то што сте рекли, али није се јавио мени, него је само послао поруку. Не видим разлог зашто бих се љутио на Јовића. А то да ли је био повређен треба да утврде лекари, не ја – додао је Тумбаковић.

Није дуго прошло, а после конференције у недељу поподне, огласио се и Јовић.

Foto: Printscreen Instagram, Butasport

– Не могу сад. Објасниће ти време – написао је у једном од Инстаграм сторија и убрзо га обрисао.

Мада није сто одсто сигурно и потврђено да се порука односила на Тумбаковића, делује да јесте, а ако је то случај, онда можда на помолу имамо нови проблем на релацији селектор-играч што нико ко навија за Србију не би опет волео да гледа.

Да подсетимо, Србија против Литваније у квалификацијама за Европско првенство игра од 20.45 у Виљнусу.

Србија има само теоретске шансе да се кроз квалификације нађе на ЕУРО 2020, али су Орлови најавили да ће ићи на све победе до краја и надати се чуду. Вечерас (20.45) гостују Литванији коју су три пута савладали од прошлог лета. Квота на двојку је 1,20, а на победу уз бар два гола разлике (Хендикеп победа) 1,50. Погледајте све квоте кладионице МОЗЗАРТ за Литванија – Србија.

Украјина и Португал су готово сигурни учесници Европског првенства, а вечерас (20.45) играју практично за прво место у групи (које не значи много). Квота на кеца је 3,50, на икс 3,10, а на двојку 2,25. Погледајте све квоте кладионице МОЗЗАРТ за Украјина – Португал.