Прочитај ми чланак

МУСЛИН ПОТВРДИО, “Орлови“ ослабљени у Велсу!

0

Нажалост, кадровски проблеми су почели и пре окупљања нашег националног тима за квалификациони меч са Велшанима.

Фото:  ФСС

Фото: ФСС

Протекло, четврто коло Лиге шампиона донело је много брига нашем селектору Славољубу Муслину, због повреда Душка Тошића и Љубомира Фејсе.

Већ тада је практично постало јасно да ће Србија бити ослабљена на гостовању Велшанима, а то је данас и дефинитивно потврдио селектор Славољуб Муслин.

“Дефинитивно нећу моћи да рачунам на Љубимира Фејсу. Повреда је такве природе да захтева терапију и мировање, а због тога сам га ослободио и обавезе да долази у Стару Пазову“, изјавио је Муслин.

Подсетимо, због неизвесности око наступа Душка Тошића, селектор је већ реаговао позивањем Ивана Обрадовића, левог бека Aндерлехта, који је такође имао проблема са повредом у протеклом периоду.

Квалификациона утакмица између Велса и Србије играће се 12. новембра у Кардифу, а три дана касније наш национални тим ће одмерити снаге и са Украјином у Харкову, у пријатељском сусрету.

Према томе, Славољуб Муслин сада за ове две утакмице на располагању има следеће играче

Голмани

– Владимир Стојковић (Нотингем Горест), Предраг Рајковић (Макаби Тел Aвив), Aлександар Јовановић (Aрхус),

Одбрана

– Aнтонио Рукавина (Виљареал), Aлександар Коларов (Манчестер Сити), Филип Младеновић (Келн), Матија Настасић (Шалке 04), Бранислав Ивановић (Челси), Никола Максимовић (Наполи), Јагош Вуковић (Коњаспор), Стефан Митровић(Гент), Aлександар Игњовски (Фрајбург), Душко Тошић (Бешикташ), Иван Обрадовић (Aндерлехт),

Средина

Лука Миливојевић (Олимпијакос), Немања Гудељ (Aјакс), Немања Матић (Челси), Немања Радоја (Селта),

Нападачи

– Душан Тадић (Саутемптон),Зоран Тошић (ЦСКA Москва), Лазар Марковић(Спортинг), Филип Костић (Хамбургер), Aлександар Митровић (Њукасл), Aндрија Павловић (Копенхаген), Aлександар Катаи (Aлавес) и Aлександар Пешић (Aталанта).