Прочитај ми чланак

„МОЈА ДИЈЕТА ЈЕ…“ Никола Јокић расплакао америчке новинаре од смеха!

0

Центар Денвера Никола Јокић био је сјајно расположен након великог тријумфа свог тима у дербију Западне конференције против Хјустона (136:122).

Након меча Јокић је са новинарима разговарао о својој игри, избору за Ол-стар меч, саиграчима, резултатима Денвера… Један од новинар је замолио Јокића да прокоментарише изјаву кондиционог тренера Фелипеа Ајхенбергера, са којим је српски центар провео претходна два лета, да је правилна исхрана један од разлога што млади Сомборац игра овако добро.

FOTO: PRINTSKRIN/JUTJUB / PROMO

– Не слушајте га, он мисли да сам Ол-стар због дијете. Ево погледајте његову поруку. Питао сам га да ли смем да једем бадеме и одговорио је да морају да буду дијетални – рекао је у шали Никола, а новинари су праснули у смех.

Када га је новинар упитао на којој је дијети, Никола је одговорио:

– Моја дијета је… Једем шта год хоћу! Шалу на страну. Само сам се средио и једем здраво. Нема више слаткиша, глупих грицкалица, шећера и осталих глупости. Храним се здраво – открио је Никола.

Јокић је истакао да су многи мислили да ће Нагетси почети да губе, али да се то није десило. Нагетси су хит сезоне, имају скор 36-15, па је логично и то што имају велику подршку са трибина.

– Наши навијачи “дивљају” сада, пуна је хала и то је нешто што нас гура напред. Захвалан сам на томе што долазе, надам се да ће да наставе тако.

Уколико Денвер победи Минесоту, тренер Мајкл Малоун и његов стручни штаб водиће једну од екипа на Ол-стару.

– То је добра ствар за организацију, али нећемо се оптерећивати, играћемо као да је обична утакмица. До пре 20 утакмица сви су мислили: “Престаће, почеће да губе”, али и даље побеђујемо – закључио је Јокић.

Српски центар ове сезоне у просеку бележи 20,1 поен, 10,4 скока и 7,7 асистенција.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!