Прочитај ми чланак

Митровић преузма Партизан, Тринкијери у Русији?

0

Црногорски тренер Звездан Митровић, доскорашњи тренер Асвела, могао би да преузме клупу Партизана и да наследи Андреу Тринкијерија, који има јаку понуду из Русије, пишу медији из региона.

Митровић је тренерску каријеру почео у Црној Гори, где је водио Будућност и Могрен, затим га је пут водио у Украјину, да би највеће успехе бележио у Француској. Тамо је водио Монако, затим и Асвел, са којим је прошле године био шампион.
Водио је тим из Лиона у Евролиги, да би у мају добио отказ, који му је власник клуба Тони Паркер уручио путем мејла. А то што је тренутно без посла, могло би знатно лакше да му отвори пут до Партизана, пишу регионални медији.

Како се наводи, актуелни стратег црно-белих Андреа Тринкијери добио је јаку понуду из Русије, где је са успехом водио Уникс, и уколико је прихвати – црногорски тренер би могао да седне на његово место.

Уосталом, све то би могло да буде много познатије сутра око 16 сати, када ће се председник Партизана Остоја Мијаиловић обратити и када ће коментарисати све ствари везане за клуб из Хумске.