• Почетна
  • СПОРТ
  • Митровић изгладио неспоразум са Крстајићем: Медији све закували
Прочитај ми чланак

Митровић изгладио неспоразум са Крстајићем: Медији све закували

0

stefan mitrovic(Вечерње новости)

Да фудбалска Србија никада не мирује, потврђено је још једном пошто су као бомба одјекнуле речи младог Стефана Митровића, однедавно фудбалера Бенфике.

Он је, како се наводи, истакао да је 2011. године био на прагу Партизана, али да није потписао за црно-беле јер тадашњи спортски директор Младен Крстајић није успео да пронађе личне интересе.

На све то, као што је било за очекивати реаговао је Крстајић који је најавио тужбу, уколико млади играч не повуче своје речи. У жељи да чујемо поново другу страну, контактирали смо управо Стефана Митровића, који је демантовао све изјаве…

– Речи које су освануле у једном медију нису изашле из мојих уста. Сви који ме познају, знају да сам каријеру градио на терену, а да ме медији никада нису занимали. Али, пошто су они саставни део посла којим се бавим, морао сам да прихватим да свако има право да напише оно што мисли и жели. Могу да замислим како се Младен Крстајић осећао у тренутку када је прочитао тај текст, разумем га и сигуран сам да би и ја вероватно потпуно исто одреаговао –истакао је дефанзивац за “Спорт”.

Митровић се у понедељак чуо са Крстајићем, изгладили су неспоразум и у њиховом односу нема никаквих проблема.

– Разговарао сам са Крстајићем телефоном и схватио је о чему се ради. Па, како неко може да се угради у трансфер када сам у Партизан на пробу дошао као слободан играч!? То је само потврда апсурда онога што се појавило у новинама! Постоји „милион” мојих изјава у видео запису, Крстајића никада у уста нисам ставио, нити црно-беле. Не желим ни на кога да сваљујем кривицу, само искрено сматрам да су се у том тренутку огрешили о мене, али то ми је помогло и дало ми додатан мотив за даљи рад. Такође, не желим да се извињавам, јер подвлачим да ништа од наведеног нисам рекао – јасан је Митровић.