Прочитај ми чланак

Мишко Ражнатовић открио: Америка неће играти финале! Ево ко је ривал Србији

0

Мишко Ражнатовић, кошаркашки агент, изнео је хрватским медијима своју прогнозу предстојећег Мундобаскета у Кини у којој очекује финале између Србије и Грчке, док верује да ће се Американци борити за бронзу. Ражнатовић је оценио да Србија има изузетан тим, упркос отказима и да је спремна за највише домете на шампионату света.

– Србија и упркос повредама долази на СП у изузетном саставу и с пуно самопоуздања. Откази који су заиста јако погодили тим САД, дају наду да ће тај меч бити у најмању руку равноправан. Генерално цела нација очекује репризу Индијанополиса, те је у фази ишчекивања почетка турнира – рекао је Ражнатовић, па прогнозирао финале.

– Финални меч између Србије и Грчке, а борба за бронзу између Шпаније и САД. Мада ја никада нисам словио за доброг прогнозера.

Мишко се осврнуо на многобројне отказе са којима се суочавају селекције пред Светско првенство.

– Ове године је било мање отказа, него икада раније, ако не рачунамо ситуацију у САД. Међутим, овај припремни период за СП је управо показао у којој мери је тешко играчима и зашто их не треба осуђивати када се не одазову неки пут акцијама националних састава. Милосављевић, Моерман, Теодосић, Ертел, Швед, само су неки од играча који су повређени. Морамо имати у виду да професионални кошаркаш да би освојио Евролигу мора одиграти 39 утакмица, а за исти трофеј фудбалер их одигра дупло мање – закључио је први човек Меге.

Подсетимо, Мундобаскет у Кини на програму је од 31. августа до 15. септембра, а титулу са последња два шампионата брани селекција САД.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!