Прочитај ми чланак

Мирко, пази лоптица!

0

srd

Први СПОРТ26 специјал донео је судар  борбених фудбалских дефанзиваца на тениском терену… Некадашњи првотимац Партизана Срђа Кнежевић пристао је да на шљаци „укрсти рекете“  са некадашњи фудбалским асом Мирком Поледицом, који је годинама уназад челни човек Синдиката професионалних фудбалера „Независност“

. Осведочени „Гробар“ Срђа после скоро два сата витешке борбе славио је над борбеним Чачанином – 2:1(1:6, 7:5, 7:6), који се показао као велики тениски зналац,

Ипак, добра „физика“ још увек активног фудбалера  била је пресудна, тако да је Поледица морао да регулише „термин и пиће“ код запослених у Тениском клубу „Спин“.

Поледица је спортски признао пораз, али је најавио да ће у реваншу „омлатити Срђу са 6:1, 6:1“, док је Кнежевић уживао смешкајући се у бесплатном пићу. После меча Мирко је замолио да се у извештај са меча обавезно стави слика борбеног дефанзивца „како би се сазнало да је још увек активан фудбалер“.

СПОРТ26 ће наставити у наредном периоду да организује сличне тениске мечеве, а на Вама је да нам предложите наредног Срђиног ривала.

(Спорт26)