Прочитај ми чланак

Минут ћутања за Михајловића у финалу Светског првенства!

0

Цео свет опрашта се од легендарног Синише Михајловића, а то потврђује и најновија информација. У финалу Светског првенства у Катару између Аргентине и Француске, на почетку утакмице цео стадион утихнуће на минут у знак поштовања и последњег поздрава бившем српском фудбалеру и тренеру Синиши Михајловићу.

Такође, минут ћутања одржаће се и данас на мечу за треће место између Хрватске и Марока.

Ову вест потврдио је и Арсен Венгер.

– Да, биће минут ћутања. Јуче смо добили ту вест, све нас је шокирала, вратио се као тренер, ово нам је дало наду, али није могао да добије битку против рака. Веома тужан тренутак за фудбал – рекао је Венгер.

Подсетимо, Синиша Михајловић преминуо је у 54. години након дуге и тешке борбе са леукемијом. Доха је већ једном одала почаст легендарном Србину када је пред одигравање ревијалне утакмице, у којој су учествовале бивше фудбалске звезде, одржан минут ћутања у част преминулог српског фудбалера.

Међу актерима утакмице били су: Марко Матераци, Весли Снајдер, Нуно Гомеш, затим Кака, Кафу, Гути али и председник Фифе Ђани Инфантино. Нека од ових великих имена, попут Матерација и Снајдера, на терен су изашла у мајицама на чијим леђима је био број 11, који је носио и Миха.