Прочитај ми чланак

МИЛОШЕВИЋ РЕЗИГНИРАН: Вероватно смо изгубили трку за титулу

0

Фудбалери Партизана поражени су у Хумској од Вождовца са 2:1 у утакмици обележеној у најмњу руку сумњивим пеналом за Змајеве, прекидима меча због увредљивих скандирања навијача црно-белих, као и са два гола у надокнади времена. Упсео је Партизан да изједначи, али је Марко Девић у последњим тренуцима меча донео три бода Вождовцу. Тренер Партизана Саво Милошевић ње имао разлога за незадовољство када је игра његовог тима у питању, па чак ни због грешке која је довела до тога да Девић постигне победоносни погодак.

– Нисмо успели да повратимо енергију од пре неколико дана. Честитам Вождовцу на победи. Не могу да замерим на хтењу, имали смо много више од игре, много шанси које опет нисмо успели да искористимо. Фалило нам је још додатне енергије. Индивидуалне грешке су ствари које се дешавају. Поготово када су млади играчи у питању. Али нећемо их због тога прецртати, нити кривити. Рекли смо да имамо шест-седам младих играча и да је логично да се дешавају такве ствари.

Међутим, није Милошевић желе ни да ћути о стварима које га очигледно муче, а које се по њему дешавају ван терена и на које једноставно нема утицај.

– Вероватно смо овим изгубили у борби за титулу јер мислим да није реално очекивати да уђемо у борбу за титулу у оваквим околностима. Нећу коментарисати суђење, ви врло добро знате које су то околности. Али се све видело и добро знате које су то околности. Просто немогуће. Ако се то некоме не свиђа, шта да му радим. Не могу да лажем себе и друге. Није реално. Трудићемо се да дамо све од себе до краја првенства. Да радимо најбоље што знамо и умемо и то је то. Гледам да се фокусирам на свој посао. Неке ствари просто нису до нас. Покушавам да се не нервирам око тих ставри колико је то могуће, али не могу да затворим очи ни да забијем главу у песак као ној. Наравно да енерегија оде доле у оваквим ситуацијама. Колико год знали какве су околности и ситуација, ипак смо се трудили да дамо свој максимум и да пробамо да направимо првенство занимљивим

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!