Прочитај ми чланак

МИЛОЈКО ПАНТИЋ: Звезда и Олимпијакос играју намештен меч, Партизан намерно губи

0

Пантић није поштедео ни Партизан, који је по његовим речима поклонио бодове Напретку

Међународни спортски симпозијум „Симпосар 2019“ одржан је у Сарајеву, а Милојко Пантић је добио награду за животно дело.

Познати новинар је у разговору са колегама коментарисао ситуацију у српском фудбалу, са посебним акцентом на вечите ривале. Црвену звезду наредне недеље очекује дуел са Олимпијакосом, а Пантић нема дилему, убеђен је у тријумф пирејског клуба.

– Идуће недеље у Атини играју Олимпијакос и Црвена звезда. Можете одмах сада да се кладите да ће бити „јединица“. У питању је систем „три за три“, када сам ја домаћин ја побеђујем, а када сте ви домаћини, побеђујете ви, никоме бодови не остају у трави. У питању су братски клубови – изјавио је Пантић, а преноси радиосарајево.ба.

Пантић није поштедео ни Партизан, који је по његовим речима поклонио бодове Напретку.

– У оно време, у време велике државе, зонски фудбал је био, чак и сеоске лиге су биле јаче од ове Суперлиге. У тој Суперлиги су у Београду играли Партизан и Напредак. Партизан је водио 2:0 а на крају изгубио 3:2. Изгубио од Напретка који је три дана на свом терену изгубио од последњепласиране на Инђије. Партизан им је поклонио три бода, јер је у питању новац из кладионице и то опет из „један у два“. Овог пута квота је била 60 – закључио је Пантић.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!