Прочитај ми чланак

МИЛИЦА ДАБОВИЋ напала селекторку: Рекла ми је – боље ти је да постанеш проститутка

0

Наставља се изношење прљавог веша: Милица Дабовић открила нове невероватне детаље о селекторки и ста планира даље!

Некадашња кошаркашка репрезентативка Србије Милица Дабовић наставља са изношењем „прљавог веша“ у данима када цела земља слави бронзану медаљу на Европском првенству завршеном протеклог викенда у Београду.


Милица Дабовић није штедела селекторку Марину Маљковић и поједине кошаркашице у данима када се осетило да ће догурати далеко, али као да је чекала најповољнији тренутак да зада завршни ударац српскм херојкама које не силазе са насловних страна.

Дабовићева је убеђена да је бронза неуспех, понајвише кривицом селекторке, за коју каже да је погрешила у кључним одлукама током меча са Шпанијом, а лични рат са Маљковићевом илустровала је причом из Истанбула када се се среле током меча Фенербахчеа и Галатасараја.

– Прошле године била сам на утакмици Фенербахче-Галатасарај. Срела сам Маљковићку, пришла, јавила се и поносно изговорила: Шефице, желим да се вратим и играм за репрезентацију у Београду, бићу спремна. Желим да тренирам и гинем на паркету, нађем тим. У једном даху је само рекла да нећу играти за репрезентацију и да нема потребе више да играм кошарку – написала је Дабовићева на свом Инстаграму па наставила са новим детаљима:

– Питала ме је како стојим финансијски. Рекла сам да се враћам на терен после порођаја и да ћу новац поново зарадити својим трудом и радом. Држала сам четворомесечног сина у рукама. Таква каква је рекла ми је хладно: Пробај са проституцијом да дођеш овде до пара, па ћу те запослити за две године… – написала је Дабовићева и најавила да ће све детаље написати у књизи коју планира да објави.

Упркос општем мишљењу да је бронза велики успех, Дабовићева сматра да је злато морало да се освоји у Београду.

– Да ли је Србија могла боље? Могла је, али није. Пехар првака Европе сам поносно као капитен донела 2015. године и зато са пуним правом могу да кажем: Злато је ове године могло и морало остати у Београду. Није јер на клупи имамо то што имамо. Тренера који прави лоше измене и доноси лоше одлуке, а о људским особинама нећу коментарисати – написала је Дабовићева.

На крају је поручила да ће проћи и ово, као у бајци Царево ново одело и да ће неко узвикнути: „Цар је го“ и истина ће свакако победити.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!