• Почетна
  • СПОРТ
  • Миладиновић: Договорио сам се с Џајићем, задужио опрему
Прочитај ми чланак

Миладиновић: Договорио сам се с Џајићем, задужио опрему

0

sp-miladinovic-1_620x0

Осмех по изласку са састанка с Драганом Џајићем, 11. јануара ове године, наговештавао је да ће се Бојан Миладиновић вратити у Црвену звезду. Све је било договорено око уговора, искусни штопер је дао и прве изјаве, у којима није скривао одушевљење због повратка. Чекало се само да Управни одбор клуба то аминује два дана касније. А онда – ништа! Звезда је одустала, и то без јасног објашњења и било каквог обавештења играчу?!

Бојан се вратио у узбекистански Пахтакор, с којим је на припрема у Турској, па смо одмах “запуцали” у хотел “Папилон Белви” да чујемо све из прве руке.

– Ни ја не знам шта је било. Био сам на преговорима, све сам се договорио с председником Драганом Џајићем, чак сам и задужио опрему код економа Столета и разговарао с тренером Стојановићем – каже Миладиновић. – Била је то велика субота за мене, а два дана касније требало је да уговор добије дозволу УО. Одједном се све стопирало. Не знам где је настао проблем.

Да ли вам је неко из Звезде објаснио због чега је договор прекршен?

– Не, нико ми се из Звезде није јавио. Чекао сам их, чекао. Али, узалуд…

Како сте се осећали због свега тога?

– Нисам више дечко од 20 година који ће лако да пукне и плане, да се нервира, љути… Све је то, ипак, посао као сваки други. Мени је само јако жао што се није реализовало. Али, боже мој, живот иде даље.

После разговора с Џајићем деловало је да сте изузетно срећни због повратка?

– Због начина на који сам отишао први пут из Звезде имао сам невероватну жељу да се докажем, да све навијаче уверим да пре осам година то није била моја права слика.

Пахтакор вас је чекао?

– Требало је да се јавим на припреме 20. децембра. Прво сам имао приватних обавеза, а после се јавила Звезда. Како се одвијала прича с повратком на “Маракану”, спаковао сам ствари и вратио се. Овде сам као код куће, пет година сам у Пахтакору и мислим да сам добро одлучио. Пахтакор је моја друга Црвена звезда!

А она прва Звезда?

– Нека остане велика неостварена жеља. Никад се не зна, постоји увек трећа-срећа. Не верујем да ћу као фудбалер више добити прилику, али можда ћу једног дана доћи као тренер – закључио је Бојан.

Звезда је још једном залупила врата човеку који зна шта значи изгарати у црвено-белом дресу и који зна како се освајају трофеји.

УСКОРО СА “А” ЛИЦЕНЦОМ
Поменули сте да ћете кренути у тренерске воде?
– Већ сам се договорио с потпредседником клуба и тим менаџером Бабајанијем да упишем тренерску школу. Требало би брзо да стекнем А лиценцу, затим ћу уписати ПРО. То ће бити наставак каријере у фудбалу – открива Миладиновић.

(Новости)