Прочитај ми чланак

МИХИНЕ ЋЕРКЕ Први пут проговориле о Синишиној борби са леукемијом

0

Српски стручњак води животну битку.

Синиша Михајловић је успешно завршио први циклус примања хемотерапије и наставио животну борбу са опаком леукемијом, а на старту Серије „А“ предводио је Болоњу у мечевима са Вероном и СПАЛ-ом.

Foto: Youtube Printscreen

– Та вест нам је променила живот јер смо ми веома повезани у породици. Он наставља са третманом и тако нам даје снагу, што је својеврсни парадокс, надамо се да ће добити и ову битку као и многе до сада. Вест смо сазнали на Сардинији, чула сам мајку како прича са њим и онда нам је она кроз сузе саопштила вест. Сада понекад и заборавим да је болестан јер се он понаша као да се ништа не догађа – рекла је Вирџинија Михајловић.

Најстарија Синишина ћерка Викторија не сећа се своје реакције, када су јој рекли за болест оца.

– Када сам била мала, кад год би ме питали чега се највише бојим, мој одговор је био – да се тата не разболи! Не сећам се своје реакције, само сам се сетила тога. Знамо колико је страствен, обећао је екипи да ће бити уз њих на старту сезоне, па је срећа што су му лекари одобрили да буде на клупи. Отац је рекао да ће седети у болници и наредних годину дана ако треба, само да буде на почетку сезоне – истакла је Викторија Михајловић.

Синиша Михајловић, подсетимо, има петоро деце у браку са Аријаном.