• Почетна
  • СПОРТ
  • Михајловић: После секса си празан, спава ти се, нећу да играчи буду такви
Прочитај ми чланак

Михајловић: После секса си празан, спава ти се, нећу да играчи буду такви

0

sinisa-mihajlovic-selektor-sa-zadatkom-1342353313-185795(Спортски журнал)

Селектор Србије Синиша Михајловић рекао је да медији нису добро пренели његову изјаву о забрани секса пред важне утакмице, рекавши студентима Факултета спорта да то важи за два дана, а не четири како је било објављено.

Михајловић се више од сат времена дружио са студентима тог београдског факултета и одговарао на њихова питања, а једно од њих је било коментар те забране.

Не знам како су то новине пренеле, али ја сам рекао да два дана пред утакмицу не треба да се упражњавају односи – рекао је Михајловић изазвавши буран смех и аплаузе међу студентима у амфитеатру факултета у Кошутњаку.

Озбиљан сам. Играчи имају слободно време кад смо у карантину и ту ме не занима шта раде, али не треба да се то дешава два дана пред утакмицу. Кад се заврши тај чин, некако си празан и само би да спаваш. Не требају ми такви на терену, требају ми будни играчи и пуни снаге. Успаваност је лоша за фудбалере исто као цигарета…Може четири дана пре, тада је и добро, ако је неко нервозан – рекао је Михајловић.

Нешто касније, пред крај дружења једна студенткиња се јавила и почела да поставља питање о женском фудбалу, на шта је селектор одмах рекао:

И за фудбалерке важи правило о два дана – након чега је сала праснула у смех и спонтани аплуз.

Кад се то смирило, Михајловић је додао:

Ако је то било ваше питање.

Студенткиња је, међутим, желела да зна да ли Михајловић гледа женски фудбал у Србији, који је у експанзији.

Ако хоћете искрен одговор, не гледам. Да неко ту може да игра за репрезентацију, гледао бих сигурно – рекао је селектор Србије.