Прочитај ми чланак

МИХА ОПРОСТИО ураднику који га је издао

0

Њих двојица били су велики пријатељи 20 година, а новинар је све то одбацио због ексклузиве. Међутим, изгледа да су сада изгладили односе

Синиша Михајловић је летос на прес конференцији објавио да пати од акутне леукемије, иако га је у томе предухитрио новинар и уредник Коријере дело Спорта Иван Закарони.

– Сазвао сам ову конференцију за новинаре и замолио за приватност, јер сам лично хтео да кажем екипи и јавности ову вест. Нажалост, то се није остварило и нису сви поштовали моју жељу. У намери да продају неколико стотина примерака више, покварили су дуготрајно пријатељство – рекао је Миха, првенствено мислећи на поменутог новинара.

Међутим, од тада је прошло доста времена, Синиша је боље, пресађена му је коштана срж, па се поново сусрео са Закаронијем.

Детаљи састанка нису познати, али је Италијан открио једну реченицу коју му је Михајловић два пута рекао. Други пут по уласку у такси, када је кренуо у свој хотел.

– Ми смо сада у годинама које нам не дозвољавају да имамо нове пријатеље, зато старе морамо да чувамо близу – преноси Закарони Михине речи.

Иначе, текст у коме је ово Закарони написао овог викенда има наслов „Састанак који сам дуго чекао“, па је јасно да је уредник тиражног магазина имао жељу да изглади односе са великим пријатељем.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!