Прочитај ми чланак

МИХА – Некад се свађао са српским новинарима, сад прешао на Италијане!

0

Синиша Михајловић се баш наљутио, а све је подсетило на дане када је био селектор Србије.

Сећате се вероватно, српски новинари су највише замерали Михајловићу однос према медијима, неки и ароганцију, и често се питали да ли се тако понаша у Италији.

epa05804280 Torino's head coach Sinisa Mihajlovic during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and Torino FC at Olimpico stadium in Rome, Italy, 19 February 2017. EPA/ANGELO CARCONI

Он је истини за вољу и на Апенинима често улазио у сукобе са представницима медија, прошле године је рекао једној од водитељки да не би требало да прича о фудбалу, а синоћ се сукобио са бившим капитеном Милана, Максом Амброзинијем.

Наиме, Торино је одиграо 1:1 против Сампдорије, испромашивао се, а Михајловић је обавештен да је Амброзини рекао да је реми праведан резултат.

„Не знам коју си ти утакмицу гледао, и да ли си гледао, шутнули смо 23 пута на гол, а они два пута. Наравно да је 1:1 неправедно и да смо заслужили победу“, изнервирао се Србин.

Амброзини му је објаснио да није чуо читаву његову анализу и да је рекао да је Торино заслужио победу, али Михајловић је додао да је навикао да се стално причају полуистине.

„Видите, 25 година сам у Италији и навикао сам, све што кажем ви изврнете и после тврдите нешто друго. Рецимо, прошле недеље сам рекао да сам са Ферером председником Сампдорије био пријатељ, то не значи да немам поштовања за свог садашњег председника Каира са којим имам веома добар однос, али нисмо пријатељи“, додао је Михајловић.

Ипак, нервознији је био што његов тим игра добро и промашује.

„Следи меч са Јувентуса, играћемо на победу, али против њих је ово самоубиство. Промашиш шансу, они ти дају гол. Ако будемо имали овакву реализацију, немамо шансу“, закључио је пред суботњи дерби тренер „Бикова“.