Прочитај ми чланак

МИХА НЕ ДА ЉАЈИЋУ ПЕНАЛЕ: Белоти шутира и даље

0

Иако је Андреа Белоти опет коштао Торино бодова лошим извођенем једанаестерца, Синиша Михајловић нема немеру да мења извођача најстроже казне.

Торино је у недељу неочекивано ремизирао са Кјевом 1:1, а Белоти, кога „бикови“ процењују на 100 милиона евра, промашио је пенал за вођство 2:1 средином другог полувремена.

„Ништа нећу мењати. Белоти је задужен за пенале. Потребно је само да се смири јер превише жели гол. Он ће доћи. Белоти се свима извинио после промашеног пенала, остајему да напорно ради на тренинзима и врати се у форму“, рекао је Михајловић.

Осим Белотија, који је промашио два од последњтри пенала, Михајловић у нападу има још два сјајна решења за пенал, а то су српски репрезентативац Адем Љајић и Јаго Фалке.

На почетку сезоне српски тренер им је дозвољавао да се међусобно договарају ко ће да шутира, у зависности од тога како се осећају и какав им је дан, али су се превише препирали па је преломио да Белоти буде задужен за „креч“.

Торино је ремизирао друго коло у низу па на осмом месту са 18 бодова заостаје већ осма за шестопласираном Сампдоријом, на позицији која води у Европу. Кјево је десето са бодом мање.