• Почетна
  • СПОРТ
  • Mасовна туча навијача Црвене Звезде и Рада: Повређен тринаестогодишњи дечак
Прочитај ми чланак

Mасовна туча навијача Црвене Звезде и Рада: Повређен тринаестогодишњи дечак

0

tuca

(Бета)
БЕОГРАД – У Крагујевцу су протекле ноћи скоро два сата трајали обрачуни навијачких група фудбалских клубова Црвене звезде и Рада.

Обрачуни су почели пола сата после поноћи и трајали су до два сата, а одиграли су се на три локације у граду.

Лице које је задобило повреду главе у нападу хулигана на навијаче Црвене звезде има лаку телесну повреду и у току дана биће упућено на кућно лечење, изјавила је Тањугу портпаролка Клиничког центра Вања Ђорђевић.

„У Ургентни центар током ноћи примљене су четири особе, од којих су три, одмах после детаљне дијагностике, упућене на кућно лечење, док је пацијент с повредом главе задржан и он ће у току дана бити упућен на кућно лечење“, рекла је Ђорђевић.

Начелник Полицијске управе Иван Ђоровић. је рекао да су хулигани навијаче напали у насељу Станово тако што су пресрели једну особу, док су у насељу Аеродром и код Медицинске школе пресрели аутомобил чачанских регистарских ознака и ауто јагодинске регистрације.

Фудбалери Црвене звезде победили су јуче исландски ИБВ са 2:0 у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу Европа. У Крагујевцу се у ноћи између четвртка и петка догодила још једна туча у кафићу у којој је повређен мушкарац, а лекари Хитне помоћи су пружили помоћ и тешко повређеном мотоциклисти.