Прочитај ми чланак

Љубав навијача према Михајловићу, Болоња до победе у надокнади! ВИДЕО

0

Синиша Михајловић водио је Болоњу до победе у другом колу Серије А, у другом мечу по повратку на терен.

Болоња је могла до вођства в ећ у 13. минуту, али је шут Матије Дестра био блокиран на путу до гола. Домаћин је наставио да напада у првом, а затим и у другом полувремену – али није могао до гола.

Михајловић је дочекан аплаузима многобројних навијача Болоње који су пред почетак утакмице српског стручњака дочекали и скандирањем његовог имена.

https://twitter.com/AntonioParr8/status/1167523003883765760?s=20

Тренер Болоње се захвалио навијачима и затим се осврнуо на оно што највише воли да ради – вођење свог клуба.

https://www.instagram.com/p/B1zH4cKIDNs/?utm_source=ig_web_copy_link

Навијачи „црвено-плавих“ су развили и транспарент на трибинама којим су Синиши поручили да су уз њега и да га подржавају.

У 59. минуту судија је морао да гледа ВАР јер су играчи Болоње тражили пенал. Ипак, најстроже казне није било, а домаћин је наставио да напада.

Роберто Сориано и Никола Сансоне су пропустили по једну велику прилику до истека регуларних 90 минута. Почетком надокнаде кренуло је велико славље домаћин навијача, пошто је мрежу гостију затресао Сантандер.

Неколико тренутака касније његов гол је поништен, али је судбина одлучила да велики Синиша у овом мечу мора да тријумфује.

У 93. минуту Орсолини је фантастично центрирао, везиста Соријано је дочекао лопту на главу и сместио је у небрањену мрежу гостију за велико славље на стадиону „Ренато Дал’Ара“.

Болоња у наредном колу гостује Бреши, док СПАЛ дочекује Лацио.