• Почетна
  • СПОРТ
  • Лепа Српкиња: Енглези мисле да је Нолетова Јелена манекенка
Прочитај ми чланак

Лепа Српкиња: Енглези мисле да је Нолетова Јелена манекенка

0

jelena-ristic-rojters-1373364224-336973

(Жена.рс)
Јелену Ристић, девојку најбољег тенисера света Новака Ђоковића, Енглези су винули у звезде.

Јелена каже да није лако бити увек на мети фотографа док из ложе прави Новакове мечеве и каже да је код куће опуштенија јер је нико не гледа па може да буде ватренији навијач.

Оно што је занимљиво у извештајима острвских медија Новакова изабраница Јелена Ристић, представљена је као манекенка која рекламира купаће костиме.

„Мој посао у вези, да тако кажем, је да га смирим и опустим пред мечеве. Ми смо партнери и стална подршка једно другом. Он је исти такав према мени у односу на посао којим се бавим“, испичала је одмерена Јелена (27) иако није отворено рекла да се она заправо бави менаџментом.

А колико се Јелена допада строгим и крутим Енглезима говори и навод „Даилy маил“ да је она „дивна млада жена, запањујуће лепоте“.

После пораза у финалу Вимблдона Новак Ђоковић се потпуно посветио улози домаћина на првој енглеској добротворној гала вечери одржаној на Лондон’с Роундхоусе венуе. Гала вечера у организацији Фондације „Новак Ђоковић“ у којој је Јелена ангажована је била веома посећена. Јелена је блистала на вечери, као и да она била „звезда из сенке“ за којом су се окретали сви на овог пута, симболичном зеленом (уместо црвеном) тепиху.

Међу познатима ту су се нашли Сара Фергусон, принцеза Беатриса, Борис Бекер, Наоми Кемпбл, Џерард Батлер, Руни Вуд, Голди Хоун и Кејт Хадсон…

Ово је била прва хуманитарна вечера коју је Ђоковић уприличио у Енглеској.

Фондација најбољег тенисера света прикупила је за угрожену децу широм света и Србије, као и изградњу објеката Школица живота 1,2 милиона фунти.