Прочитај ми чланак

ЛЕКАР БОЛОЊЕ О МИХАЈЛОВИЋЕВОЈ БОЛЕСТИ: Још се не зна тип леукемије

0

Синиша Михајловић почиње са медицинским третманима што пре, још не знамо тип леукемије и не можемо да кажемо колико времена ће требати за лечење, каже Ђани Нани

ТРЕНЕР Болоње и некадашњи легендарни српски фудбалер Синиша Михајловић отпочео је лечење у болници „Санта Орсола“ у Болоњи. Клупски лекар Ђани Нани замолио је још једном италијанску јавност и медије за максималну дискрецију и уздржаност око било каквих прогноза или коментара у вези са леукемијом коју има наш тренер.

– Синиша Михајловић почиње са медицинским третманима што пре, још не знамо тип леукемије и не можемо да кажемо колико времена ће требати за лечење. Истовремено, можемо да потврдимо да ће он бити у близини свог тима и надамо се да ће убрзо да настави са својим редовним активностима – рекао је Нани у кратком саопштењу. 

Иначе, из Хематолошког института „Серањоли“, у склопу болоњске болнице „Санта Орсола“, навели су да је било неопходно да Синиша Михајловић отпочне одмах са агресивним начином лечења које подразумева хемотерапију и радиотерапију.

– Синиша је одлучио да болест нападне одмах, као што је и обећао. Уз њега смо. Форца, Синиша – навели су још једном из фудбалског клуба Болоња.