Прочитај ми чланак

„Леброн и Богдан заједно? Боже, какво оружје!“

0

Богдан Богдановић ове сезоне приказује заиста одличне партије у дресу Сакрамента.

Српски кошаркаш у просеку ове сезоне има 14,8 поена, 2,8 скокова, четири асистенције уз индекс корисности 15.95 и његове игре су све чешће предмет коментара стручњака у НБА.

Тако је и познати новинар ЕСПН, Брајан Виндхорст, у последњој епизоди поткаста Била Симонса дошао на занимљиву идеју, да ЛА Лејкерси трејдују Кајла Кузму за Богдана Богдановића.

„Ја бих трејдовао Кузму за Богдана Богдановића. Он је ограничени слободан агент, али не и стартер у Сакраменту, а већ су се обавезали према Бадију Хилду и Харисону Барнсу“.

„Ставите Богдановића у тим уз Леброна, о боже, какво би то било оружје! То је момак који би требало да замени Кузму“, сматра Виндхорст.

Он сматра и да би било добро да Лејкерси у пакет за Богдановића уз Кузму додају и Квина Кука. Са Богдановићем у тиму, каже, били би кандидати за освајање шампионског прстена.

Проблем је шта би на све то рекли у Сакременту имајући у виду да Кузма ове сезоне има доста проблема са повредама. Пропустио је четири меча на старту сезоне после летошње повреде левог стопала играјући на Мундобаскету.

После тога одиграо је 20 мечева за Лејкерсе, али са знатно слабијим просеком него ранијих сезона. У просеку је бележио 11,1 поен и три скока по мечу, а има и мању минутажу, просек му је пао са 33,1 на 23,1 минута.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!