Прочитај ми чланак

Кум разорио породицу Дончић, завео маму, па узео десетине милиона долара

0

Односи у породици су захладнели или су се потпуно променили последњих месеци, а све је разлог неколико лоших одлука мајке Мирјам Потербин претходних година.

Све је отишло толико далеко да је узорни и добри син Лука Дончић одлучио да правду затражи на суду. Нико није очекивао да ће то прочитати, али наслов „Лука Дончић тужио рођену мајку“ се заиста обистинио.

Сада се појавио читав низ информација из приватног живота породице који су дали мало бољи увид у све што се заправо дешавало у породици и свему што је претходило овом моменту.

Једна од кључних фигура раздора је кум породице Дончић. Борис Пожег, ког словеначка јавност познаје као „Пиксија“, био је у љубавној вези са Мирјам Потербин, а она се грдно преварила што му је веровала.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mirjampoterbin је поделио/ла објаву

Наиме, Саша и Мирјам су кренули одвојеним путевима, а Борис је све то, чини се зналачки, искористио.

Борис је пословни човек из Љубљане који је стекао своје име у свету некретнина и у угоститељству. Био је у љубавној вези са бившом манекенком и козметичарком Мирјам, а у кошаркашким круговима има надимак Пикси.

Дончићева мајка је током њихове љубавне везе пренела управљање свим пословним фирмама које искључивају пласирају бренд Луке Дончића и ту почиње заплет.

Ову информацију су пренели словеначки и амерички медији, а Пожег је чак власник 40 одсто компаније ЛД77 која носи Дончићево име (то значи да су у игри десетине милиона долара).

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mirjampoterbin је поделио/ла објаву

Занимљиво, док се ово дешавало је јавности било само евидентно да је Дончић променио однос према родитељима. Иако га је мама пратила свуда и била његов велики ослонац одједном је више није било нигде. Није долазила на мечеве, није се фотографисала са сином…

Са друге стране, отац Саша је све више био уз сина. Гледао је НБА мечеве у друштву холивудских звезда, ишао је на одмор са сином, а чак је одлучио и да са сином гледа меч Србије и Словеније у Лиги нација. Тада је „Билд“ под вињетом ексклузивно објавио да се Дончић посвађао са мајком због избора партнера – Бориса Пожега.

Лука је наводно љут због такве њене одлуке, а касније је постао јасно и да је у игри и велики новац.

Постао је то од прошлог октобра недуго након што је Словенија играла на Олимпијским играма и завршила као четврта.

Како пише „Журнал24.си“ кренуле су породичне размирице, па је почела неугодна подела имовине. Дончић и мама су се посвађали око имовине, барем је тако тврдио Марк Стајн, амерички новинар, али се испоставило се да је крив заправо – Борис Пожег.

Пожег је био под истрагом ове године јер је учествовао у три велике крађе, а наводно су он и још двојица оштетили другу страну за више од 45.000 евра.

Тужилаштво их терети за крађу два возила и скутера, који је наводно Мирјам дала Луки. Пожег је прошлог месеца све демантовао.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!