Прочитај ми чланак

Крстић близу повратка у Партизан!

0

Бивши капитен репрезентације Србије Ненад Крстић на корак је од повратка у Партизан, сазнају Вечерње новости. Одлични центар, који је током лета потписао за Галатсарај, али због повреде није одиграо ниједан меч договорио је све са црно-белима.

Фото: Н.С.

Фото: Н.С.

Како наводи други београдски дневник, Блиц, искусни центар ће играти за Партизан до краја сезоне без финансијске надокнаде.

Крстић има 33 године, а последњу такмичарску утакмицу одиграо је у јуну 2015. године у дресу истанбулског Ефеса. Тада је и доживео повреду предњих укрштених лигамената колена. У јуну 2016. потписао је уговор са Галатасарајем, али је у септембру објавио крај каријере.

Рођени Краљевчанин, који је поникао у Машинцу носио је дрес тима из Хумске од 2000. године до 2004. Из црно-белог дреса отишао је у НБА лигу, тачније Њу Џерзи.

Крстић је наступао још за Оклахому, Бостон, руски Тријумф, као и за ЦСКА. Носио је дрес и репрезентације СР Југославије, Србије и Црне Горе и Србије са којом је освојио сребро на ЕП у Пољској 2009. године и исто одличје 2014. на СП у Шпанији.

Иначе, последњи дан за регистрацију играча у Јадранској лиги, а поред Крстића, то би требало да буде и амерички бек Џамонт Гордон који је у понедељак дошао на пробу.