Прочитај ми чланак

КОШАРКАШ ПАРТИЗАНА УХАПШЕН због дроге – прети му 10 година затвора

0

Амерички кошаркаш Рашон Томас, који је овог лета потписао уговор с Партизаном, ухапшен је у Сједињеним Америчким Државама због поседовања дроге.

Ову информацију потврдио је председник Партизана Остоја Мијаиловић који је на Твитеру написао да је клуб упознат са дешавањима у којима је умешан Томас.


„КК Партизан је упознат са дешавањем у које је умешан наш нови кошаркаш, Рашон Томас. До добијања званичних информација из полиције у вези са његовим учешћем и окончања случаја, клуб се неће оглашавати. У случају потребе, клуб ће реаговати у складу са дисциплинским правилником“, написао је Мијаиловић.

Томас је убрзо пуштен из затвора пошто је платио кауцију од 32.000 долара, преносе медији у САД.

Двадесетчетворогодишњи кошаркаш приведен је у понедељак због поседовања марихуане, екстазија и боце уља канабиса.


Момак родом из Оклахоме ноћ је провео у Коук кантри затвору у Тексасу, а потом је пуштен уз кауцију од 32.000 долара. Томас је овог лета потписао двогодишњи уговор с Партизаном, а како пишу медији прети му казна од две до 10 година затвора, ако буде осуђен за кривично дело трећег степена.

Претходне сезоне носио је дрес италијанског Сасарија, а такмичарску годину пре тога провео је развојној екипи Оклахоме сити Тандер.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!