Прочитај ми чланак

Корона се шири у НБА: Кевин Дурент, са још тројицом саиграча позитиван на тесту

0

Здравље наших играча и особља је највећи приоритет и радимо све што је у нашој могућности да заражени добију најбољу могућу негу - наводи се у саопштењу.

ПОСЛЕ двојца из Јуте, Рудија Гобера и Донована Мичела, као и Криса Вуда из Детроита, вирусом корона је заражен и квартет играча из екипе Бруклина, међу којима је и суперзвезда НБА лиге, Кевин Дурент.

Foto: AP

– Сви будите пажљиви, чувајте се и идите у карантин. Преживећемо ово – истакао је Дурент за портал „Атлетик“.

Сви играчи који су заражени вирусом Ковид-19н налазе се у изолацији, и под негом су тимских лекара, саопштено је из организације Бруклина.

-Здравље наших играча и особља је највећи приоритет и радимо све што је у нашој могућности да добију најбољу могућу негу – гласило је у саопштењу Нетса.

Клуб је такође навео да су контактирани сви они који су имали додира са зараженим играчима, као и кошаркаши противничких тимова. Последња утакмица коју су Нетси играли пре суспензија НБА лиге била је против екипе Л.А. Лејкерса, а што се тиче Дурента, он је целе сезоне ван паркета због повреде, а од летос је члан Бруклина где је стигао из редова Голден Стејта.