Короман пети пут: Буди се Србија, народ препознао све

0

Огњен Короман пети пут! Бивши ас Црвене звезде и репрезентативац наше земље, подигао је прашину објавама на друштвеним мрежама, критикујући црвено-беле и Фудбалски савез Србије, на чему се није зауставио, већ је данас на Фејсбуку констатовао да се "Србија буди", те је навео да је добио више од 4.000 порука подршке због изнетих ставова.

Короману су због тих порука одговарали директор Омладинске школе Црвена звезда Драган Младеновић, као и члан Извршног одбора ФСС Драгиша Бинић, али им некадашњи фудбалер није остајао дужан. Знао је да им реплицира, међутим ту није био крај његовим објавама.


– Лепо је бити чист и да те групације свих навијача у Србији подржавају у свим ставовима. Примио сам више од 4.000 порука подршке од навијача Партизана, Звезде, Војводине, Радничког, Смедерева, буквално и од вођа тиг групација. Сви исто размишљају. Преко 100 играча и преко 50 тренера ми се јавило из висх тих клубова да ми дају подршку. Буквално ниједан коментар и поруку увредљиве природе нисам добио. Хвала вам на томе… Буди се Србија полако, препознао народ, бре, све. И није битно да ли смо „гробари“ или „делије“ – рекао је Короман.

Некадашњи репрезентативац и фудбалер Звезде је истакао да је поменуте ставове изнео јер је незадовољан општим стањем у српском фудбалу.

– Нисам ја ни покретач, ни бунтовник, већ ми је мука да гледам све ово више, зато сам и изнео своје ставове. Народу, бре, доста тираније. Појединци се богате, а спорт нам пропада и тоне. Али, биће борба непрестана, нема назад више – навео је Короман.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!