Прочитај ми чланак

Короман: Лажна свађа Вучића и Кокезе, Пикси се осилио

0

Није председник већ цариник треће смене Славиша Кокеза. Причао сам ово још пре две године и како воде Савез из сенке Вучко и цариник, како се лажно свађају преко медија, како се постављају тренери Звезде, Партизана, како се делегира наше суђење, како се Пикси осилио. Наравно, сви ћутимо о томе - написао је на Фејсбуку Огњен Короман, бивши репрезентативац и капитен Црвене звезде.

Његов пост преносимо у целости:

Нема везе, сад ће нови стадиони у Лесковцу, Пироту, Зајечару, Панчеву, сад ће Вучко преко својих медија то лепо да упакује. Пиксију, наравно, не пада на памет да поднесе оставку јер има два милиона годишње плату. Што каже покојни Ђоле Балашевић „Криви смо ми…“, јер смо ми народ са ријалитима, Вучићевим сателитима, Жељком Митровићем, диктатуром и лицемерјем националних фреквенција и осталим полусветом који су преко ноћи постали милонери.

Нисмо ни заслужили боље. Терзићи, Тончеви, Гајбе, Лазовићи, Маловићи, Шурбатовићи, Вазуре, Вучелићи, и трећеразредни фудбалери који су сада неки спортски директори. Па зато смо ту где смо. У ложи нам на Светском првенству Ивица Дачић и старлете јер Савез неће да се бави истинским фудбалским легендама. Да буду на местима где припадају. Немојте да причате истину да нам Председник и свита из СНС и СПС не замери.

Ћутите и гледајте и даље пропаст нашег фудбала то јест ако сте паметни гледајте пропаст наше деце.

И ћутите, немојте да се замерате властима и лажној елити која запишава народ својим поступцима – написао је на Фејсбуку Огњен Короман, бивши репрезентативац и капитен Црвене звезде.