Прочитај ми чланак

КОКЕЗА преко Бјековића води ФСС, милион евра које је отео Вучић још су код њих

0

Ненад Бјековић, актуелни потпредседник Фудбалског савеза Србије, како јавља "Спортски журнал", биће нови председник наше Куће фудбала. То значи да не учимо на грешкама и да се ништа у руковођењу Савеза неће променити, а да ће дојучерашња десна рука Славише Кокезе завршити мандат у 78. години!

Уместо да је отишао за Славишом Кокезом, који га је довео у Фудбалски савез Србије, Српска напредна странка поставиће Бјековића на чело ФСС, човека који би одавно требало да је у пензији.

Бивши играч, тренер и директор Партизана био је најближи сарадник Кокезе, а који је по режимским медијима хтео да убије Александра Вучића, свог дугогодишњег најбољег пријатеља и ортака. Такође, Кокеза је, по таблоидима које контролише Вучић, украо 640 милиона евра, највише на Царини, и још увек се шета слободно, чак се прича да је и био у Лисабону на утакмици Португала и Србије.

Ово све упућује на то да се Кокеза и даље пита у Фудбалском савезу Србије, да влада нашим фудбалом, а да је Бјековић само још један од послушника СНС-а и Александра Вучића.

Зашто би ФСС био другачија од свих осталих урушених и уништених институција у Србији? Срећно, Кокези, пардон Бјековићу, на новој (старој) функцији.