Прочитај ми чланак

КО ЈЕ УХАПШЕНИ ПЕТКОВИЋ? Познати фудбалер, члан „суперкартела“…

0

Дамјан Рогановић и Душан Петковић ухапшени су у Амстердаму као чланови ОКГ због 115 килограма кокаина. Како сазнајемо, ухапшени Петковић син је покојног Илиије Петковића бившег фудбалера и селектора

Према информацијама које поседују медији и ухапшени Душан је био фудбалер.

Foto: Youtube/Printscreen

Отац осумњиченог Петковића био је чувени Илија Петковић (1945 – 2020), славни југословенски фудбалер и селектор фудбалске репрезентације Србије и Црне Горе на Мундијалу 2006. године у Немачкој, на који је старији Петковић водио и свог сина као репрезентативца.

Ухапшени се сумњиче за кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, наводи се у саопштењу овог тужилаштва.

Душан је, како сазнајемо, у дугогодишњој вези са Дамјановом мајком и њих двојица су заједно ухапшени у Амстердаму, у великој међународној акцији.

– Петковић је ухапшен у суботу заједно са својим пасторком, али је убрзо пуштен – незванично преносе медији.

Ова организована криминална група је кокаин који је пронађен у хангару у Арлону преко Немачке шпедитерске фирме требало да дистрибуира до Немачког града Трир, а затим до хангара те компаније у Лондону ради даље продаје, додаје се саопштењу Тужилаштва.