Прочитај ми чланак

Ко је Новакова навијачица која се убила: Заволела га је после једног пораза

0

Мари Лаур, велика навијачица Новака Ђоковића је у Белгији извршила самоубиство, а трагедија је потресла и Јелену Ђоковић.

Супруга најбољег тенисера на планети је била сломљена када је сазнала за трагичну вест, о чему сведочи и њен коментар на друштвеним мрежама.

На Твитер профилу трагично страдале Белгијанке, могу се видети постови скоро искључиво посвећени Новаку Ђоковићу.

Мари је пратила сваки његов корак и качила о њему све могуће детаље.

Након пораза од Александра Зверева у Токију, написала је да јој је срце сломљнео због Новака и да мрзи Олимпијске игре.

„Зашто ово боли и више него што би требало? Осећам се депресивно колико год је то могуће. Тенисенис некада може бити тако окрутан. Срце ми је сломљено. Новаче, знам да те боли, али надам се да ћеш ускоро бити добро. Увек је толико очекивања и притиска на теби, мора да је тешко што мораш да се увек носиш са тим. Шаљем ти много љубави и позитивне енергије, сви те волимо“, написала је неколико дана после Новаковог пораза од Зверева.

Једном приликом је објаснила да је постала велики Новаков навијач након пораза у финалу Ролан Гароса од Надала 2012. године.

„Сећам се да сам постала твој велики навијач на Ролан Гаросу 2012. године, тада си ми запао за око. Сећам се да сам сатима тражила све о теби на гуглу и јутјубу. Од тада моја љубав и дивљење теби је само порасло. И могу само да ти кажем хвала ти на свему“, написала је Мари једном приликом.

Умела је са Новаком и да се радује.

„Буквално немам речи, и даље плачем од среће и радости. Осећам се надреално, ово је као сан. Није једна, две, три, пет или осам. Него девет титула Аустралијан опена. Мислим да никада неће бити спортисте у историји као Новак Ђоковић“, писала је Мари после тријумфа у Аустралији.

Њена сестра је после смрти објавила је један от текстова који покзаују колико је несретна Мари волела Новака.

„Ноле, током свих година које су прошле, многе ствари су се промениле, али моја љубав и дивљење према теби само су порасли. Сав твој рад, преданост су се исплатили и погледај сада шта си све освојио и какве си невероватне ствари постигао, шампионе. Мора да си тако поносан на себе, као и сви ми! А уз своју личност, карактер и скромност прибодио си и срца хиљада људи, укључујући и моје. Ноле, могу само да ти се захвалим, јер си такав какав си. Можда то и не знаш, али много си утицао на мој живот, био си ми један од највећих примера“, стоји у срцепарајућем тексту.