Прочитај ми чланак

Киша јача од српског фудбала!

0

SPORT FUDBAL ZEMUN OFK BEOGRAD MERIDIJAN PRVA SUPER LIGA SUPERLIGA FOOTBALL SOCCER

Киша поново диктира календар такмичења у српском првенству. Претпоследње, 29. коло Суперлиге, у којем се очекивао и крај шампионске трке, одложено је за суботу због обилних падавина у Србији, потврдио је данас Тањугу директор такмичења Владимир Булатовић.

„Овог тренутка смо послали обавештење да је 29. коло померено за суботу, 17. мај, а последње, 30. коло за среду 21. мај. Остају исти термини, што значи да ће мечеви почети у 17 сати. Ово је рационална одлука, у интересу свих клубова, да их не бисмо доводили у ситуацију да путују, па да се онда отказују мечеви. У одређеним срединама је чак проглашена и ванредна ситуација“, рекао је Булатовић Тањугу.
Директор Суперлиге навео је да је за ову одлуку стигла сагласност већине клубова, а да из преосталих неколико није стигла само из разлога јер тренутно не могу да процене каква ће бити метеоролошка ситуација у тим срединама.
Толико о значајним инвестицијама у инфраструктуру. На крају крајева, не игра се фудбал на рефлекторима, него на теренима.

( Моззарт )