Прочитај ми чланак

Кирјос поново прозвао Новака: Никад нећеш бити најбољи

0

Ник Кирјос се не смирује, најпре је Новака Ђоковића назвао марионетом, а само дан касније одлучио да га нападне и по још једном основу.

Аустралијанац је интервјуу за “Хералд Сун” открио због чега Новака никада не може да посматра као најбољег тенисера свих времена.

“Није битно колико гренд слема ће освојити, никада неће бити најбољи на свету јер сам ја играо са њим два пута и, жао ми је, али ако не можеш да победиш мене ниси најбољи на свету”, рекао је Кирјос за аустралијски “Хералд Сун”.

Подсетимо, два тенисера су се сусрела само два пута у неколико недеља током 2017. године у Акапулку и Индијанс Велсу. Кирјос је славио у четвртфиналу Акапулка са 7:6 (9), 7:5 за сат и 47 минута игре, што је био први пут да Новак не заигра у полуфиналу турнира на бетону још од Завршног турнира 201. године.

Кирјос је са 6:4, 7:6 (3) славио против Србина за сат и 51 минут, а сада иако нису играли један против другог готово четири године Аустралијанац има повод да прозива Србина.

И то у моментима када Кирјос није играо готово годину дана на тениским турнирима, у моментима када нема ниједну гренд слем титулу и само шест освојених турнира у каријери.

У тренутку када Новак има највише мастерс титула од свих играча (36), када га мање од два месеца деле од рушење рекорда Роџера Федерера по броју недеља на месту број један (8. марта би требало да започне његова 311. недеља на врху), у моменту када је Србин власник многих великих рекорда…