Прочитај ми чланак

КИРИЈОС ОПЕТ НАПАО НОВАКА: Ко је тај? Срби му узвратили на Инстаграму

0

Аустралијанац Ник Кирјос огласио се по први пут после Вимблдона и одмах ушао у клинч са Новаковим навијачима који су једва дочекали да му испод фотке на Инстаграму напишу ко је шампион Гренд слема на трави.

Кирјос је пре финала послао поруку „Федереру, молим те победи“, а све након што је за Ђоковића рекао да је „болесно опседнут тиме да га сви воле“, навукао је гнев навијача српског тенисера који му нису остали дужни. 

Сада се први пут пошто је Ђоковић освојио шампионску титулу на Вимблдону огласио и поставио фотку испод које је уследио рафал коментара навијача српског тенисера који су углавном писали „Новак је шампион“.

Кирјоса је то очигледно дотакло па је одговарао како је коме стигао.

„Ко је то“, гласио је један одговор поквареног Аутралијанца.


Али навијачи српског тенисера нису одустајали већ су све више и више иписивали „Новак је шампион“ не би ли Кирјос коначно схватио ко је најбољи на свету.

 

Први рекет света Новак Ђоковић по пети пут у каријери подигао је пехар намењен победнику најпрестижнијег Грен слема – Вимблдона.

Новак је у историјском финалу, најдужем икада на Вимблдону, направио велики преокрет и после невиђене драме савладао одличног Роџера Федерера.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!