Прочитај ми чланак

КАНАЂАНИ ОТВОРЕНО ОПТУЖИЛИ ЂОКОВИЋА: Новак не игра јер је ухваћен у ДОПИНГУ!

0

Страховит пад у игри у последњих годину дана Новака Ђоковића и пауза до краја сезоне резултат су тога што је ухваћен у допингу, оптужио је српског аса угледни канадски радио РДС

Канађани су без проблема оптужили Ђоковића да је користио допинг, на основу њихових „поверљивих извора из света тениса“, а текст са портала овог радија пренели су бројни светски медији.

 

Ауторка текста Хелен Пелетије је написала:

– Новак Ђоковић је ухваћен у допингу? Пролазе недеље и недеље, а гласине и даље круже. После разговора са пријатељима и колегама које имају везе у свету тениса и путују током целе сезоне по турнирима, сазнала сам да многи од њих мисле да је Новак Ђоковић, који је завршио сезону, ухваћен у допингу и да је заштићен од стране Светске тениске асоцијације.

Неки се питају зашто се десио овај нагли и огроман пад у његовој игри, због чега је прошле године био далеко испод његових феноменалних физичких могућности, које је показивао још од 2011. године.

Шта је са његовим личним проблемима? Да ли је овај хронични проблем са раменом, који вуче неколико година, само обичан изговор? Да ли је узео одмор да би се физички опоравио и оживео свој таленат?

У сваком случају, круже гласине које сам чула са више стране и морам да признам да неке од њих долазе од људи из мог окружења које веома много поштујем – написала је новинарка Пелетије.

Не тако давно слични текстови и оптужбе су долазиле на рачун Рафаела Надала, без иједног доказа, па је Шпанац најавио да ће тужити редом.

Сада је на потезу Новак Ђоковић.

rds.ca