Прочитај ми чланак

Кад Боби запева Америма: Не може нам нико ништа… (ВИДЕО)

0

Бобан Марјановић, кошаркаш Даласа, познат је као велики шоумен. Не пропушта прилику да се добро забави пре и после НБА мечева.

Овога пута српски горостас (224 цм) је изабран од стране колеге Џеј Џеј Редика, кошаркаша Њу Орлеанса који има свој подкаст, да му буде гост.

Редик је питао Бобана Марјановића која му је омиљена српска песма, а центар Даласа и репрезентације Србије је без проблема запевао хит Митра Мирића: “Не може нам нико ништа јачи смо од судбине, могу само да нас мрзе, они што нас не воле”.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@boban ❤️ Bobi je pre nekoliko dana bio gost @jjredick sa kojim je pričao o mnogim stvarima. Između ostalog, Redik ga je pitao za čuvenu večeru u “bablu” kojoj su prisustvovali košarkaši sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Poznato je da su momci u restoranu pevali srpske pesme među kojima je bila “Ne moža nam niko ništa” od Mitra Mirića. Redik je pitao @boban koja mu je omiljena pesma i ako može da je otpeva. Bobi mu je učinio. 😂 Zapratite @uncle.screw. ⛹🏻‍♂️🏀🤝 🎥: @overtime #boban #bobi #kosarka #nba #balkan #srbija #yugoslavia

Објава коју дели Uncle Screw (@uncle.screw) дана

Убрзо је Боби објаснио свом “домаћину” о чему се заправо ради о песми и каква је њега порука. Уосталом, у видео испод можете да послушате како то звучи у изведби Бобана Марјановића.