Прочитај ми чланак

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ТАДИЋА: Играч недеље у Лиги шампиона

0

Српски репрезентативац најбољи је фудбалер ове недеље у елитном такмичењу у избору специјализованог статистичког сајта "Who scored"

Српски репрезентативац Душан Тадић најбољи је фудбалер ове недеље у Лиги шампиона у избору специјализованог статистичког сајта „Who scored“, пошто је са две асистенције и голом донео победу Ајаксу у Мадриду против Реала (4:1).
 

Тадић је мајсторијама на „Сантјаго Бернабеуу“ одвео клуб из Амстердама у четвртфинале Лиге шампиона и зато заслужио чисту „десетку“ и овог портала, уз “Екип”, “Франс фудбал” и друге.

– Мало њих је мислило да ће Тадић пружити такву партију. Био је светски победник у Мадриду и незаустављив, са вештинама дриблинга и сирове моћи. Учествовао је у три од четири гола Ајакса и заслужено изабран за најбољег ове недеље – наводи се у образложењу „Who scored“.

Логично, Тадић се нашао и у најбољем тиму у недељу и чине га још голман Уго Љорис (Тотенхем), дефанзивци Нусар Мазрауи, Дејли Блинд (Ајакс), Јан Вертонген (Тотенхем) и Алекс Тељес (Порто), средина терена Хаким Зијех, Дони ван де Бек (Ајакс), Муса Сисоко (Тотенхем) и Хесус Корона (Порто), а у нападу уз Тадића је Муса Марега (Порто).

Колико је засенио све најбоље говори да иза њега најбоље оцењени Марега, стрелац и асистент у тријумфу Порта над Ромом (3:1), са „деветком“.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!