Прочитај ми чланак

ЈОШ ЈЕДАН ИНЦИДЕНТ: Навијачи Партизана бушили и секли гуме звездашима по Топчидеру

0

Осим туче на ауто-путу Милош Велики, после утакмице Црвена звезда - Јанг Бојс догодио се још један инцидент, који се додуше често дешава када било који од два вечита ривала игра велике европске утакмице.

Током утакмице Црвена звезда – Јанг Бојс навијачи Партизана су извели добро познату акцију, која је већ неколико пута виђена на обе стране Топчидерског брда претходних година.

Ilustracija: Depositphotos/belchonock

Гробари су искористили прилику док су бројни звездаши били на утакмици, а дошли су својим приватним колима и паркирали их у околини стадиона клуба из Хумске, да им оштете аутомобиле.

Тако су након незапамћеног славља и опијени новим подвигом и успехом вољеног тима, многи навијачи Звезде, а поготово они из унутрашњости, брзо доживели тешко отрежњење када су дошли до својих кола.

На већини њих су биле избушене гуме или су на неки други начин оштећена.

Као што рекосмо, ово није први пут да се дешава, јер и једни и други, и Делије и Гробари, су током претходних година умели да искористе европске утакмице највећег ривала да изведу овакав вид „навијачке акције“.

Ипак, најчешће ту страдају „недужни“, а поготово људи који долазе из унутрашњости Србије, који осим што се потроше силно да би дошли да гледају клуб за који навијају, и чак и нису окорели навијачи, нити упућени у навијачке сукобе, имају и додатни трошак у виду куповине нових гума.