Прочитај ми чланак

Јокић о Ол стару: За породицу, Сомбор, Србију, Денвер

0

Јокић о Ол стару: За породицу, Сомбор, Србију, Денвер

– Ја сам и прошле године, када смо били Вучевић и ја, рекао само да ми је да постигнем два поена на Ол стару, све остало је небитно – каже Сомборац за РТС.

А сада…

– Ово је велико признање за мене, моју породицу, Србију, Денвер. Свако је дао сој допринос у мојој каријери. Хвала свима, драго ми је што ћу представљати на овом спектаклу своју државу, јер је част бити уз те момке, велике кошаркашке зевзде.

Денвер је прошле ноћи победио у гостима најбољи тим на Истоку Милвоки 127:115, уз 15 поена Николе Јокића, који је имао и 10 скокова и девет асистениција..

– Пре два дана смо савладали Јуту, у мечу на једну лопту, овде смо дошли ослабљени, допутовали у Милвоки у пет ујутру, у 6 устали, имали састанак пред утакмицу и пуно могућности за изговор, поготову што они играју феноменално. Али смо успели… А када само погледате распоред, који је веома незгодан, свака победа коју „украдемо“ је битна.

На крају о томе да је звезда у Денверу.

– Хвала породици, Сомбору, Србији, ја сам онај исти спортиста од пре неколико година, само што је ово сада само већи ниво – закључио је Јокић.