Прочитај ми чланак

„Јеси ли му п……?“ Киријос дегутантно и простачки увредио Новака Ђоковића

0

Новак Ђоковић је поново доживео крајње непријатан напад, аустралијски тенисер Ник Кирјос се (опет) за то побринуо.

Кирјос већ недељама прозива Ђоковића, и то по разним основама. Делује опседнуто најбољим тенисером света, иако је ту реч управо он употребио тврдећи да Новак има „болесну опсесију“ да буде вољен као што је Роџер Федерер.


Сада је отишао корак даље, и то у бизарном, крајње непрофесионалном, а потпуно некултурном правцу.

Након што је Денис Шаповалов објавио заједничку фотографију са Нолетом у Стоуку, после тренинга, Ник Кирјос је као коментар на Инстаграму написао „Јеси ли му по*****?“, написано у сленгу који се користи у америчком говорном подручју.

Кирјос, који је у јуну поново кажњен од тениски челника, због инцидената на недавним турнирима када је и бацао столицу на терен, и свађао се са судијама, и вређао публику, тако је наставио серију инцидената за коју би објашњење требало потражити од медицинских стручњака.

Џон Мекинро, и сам велика тениска прзница у данима када је харао „белим спортом“ недавно је рекао да је тенисер попут овог Аустралијанца потребан тенису због „електрицитета који уноси“, али да његови напади на Новака Ђоковића нису баш најнормалнији. Последњи пример је сасвим довољан доказ за ту тврдњу.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!