Прочитај ми чланак

Јавила се куварица која је помагала Роналду: Кристијано је долазио код мене…ФОТО

0

Појавили би се испред ресторана и када би остало неколико хамбургера, наш менаџер би нам дао допуштење да им их дамо. Један од њих био је и Кристијано Роналдо који је сигурно био најплашљивији

Емотивна исповест Кристијана Роналда Пирсу Моргану и интервјуу за емисију „Добро јутро, Британијо“, открила је неке нове детаље и нове стране личности једног од најбољих фудбалера света.

FOTO: PRITNSCREEN

Добро је била позната прича да је Роналдо живео веома сиромашно, али сада је открио да се често дешавало да није имао ни шта да једе, то се дешавало и када је стигао на Спортингову академију.

Међутим, Португалац је сада испричао како су му тада помагале три раднице из оближњег „МекДоналдса“ које су њему и његовим друговима давале хамбургере које нису успеле да продају тог дана и да су тако се прехрањивали.

– Имао сам 12 година и нисам имао новца. Живео сам с другим играчима својих година из других делова Португалије. Било ми је јако тешко без породице. Сећам се да је тамо био МекДоналдс у којем смо добијали остатке хамбургера који нису продани. У њему је радила једна жена, звала се Една, и још две девојке. Надам се да ће ми људи помоћи да их пронађем – рекао је Кристиано Роналдо и покренуо потрагу за девојкама које су му доносиле хамбургере. Замолио је пратиоце на друштвеним мрежама да му помогну, а мисија је делимично испуњена.

Једна од жена које су давале Роналду хамбургере изашла је у јавност и рекла како ће радо прихватити његов позив за вечеру. Њено име је Паула Лека.

– Појавили би се испред ресторана и када би остало неколико хамбургера, наш менаџер би нам дао допуштење да им их дамо. Један од њих био је и Кристијано Роналдо који је сигурно био најплашљивији. Они су долазили скоро сваке вечеру – рекла је Паула за за радио „Ренасценцу“.

FOTO: PRINTSCREEN

Било је то почетком 2000. године када је Португалац играо у омладинском погону Спортинга из Лисабона и сам је признао неколико пута да је то било јако тешко раздобље за њега. Живео је у јако тешким условима и то без породице која је остала у Мадеири, његовом родном месту.

– И даље се смејем због свега тога. Рекла сам сину који ми прво није веровао јер му је било тешко замислити да је његова мајка давала Роналду хамбургере. Мој муж је знао за то јер је неколико пута долазио по мене на посао и знао је виђати Кристијана – рекла је Паула.

Роналдо је рекао да би волео да раднице МекДоналдса дођу код њега на вечеру како би им се одужио, а Паула је поручила како ће радо прихватити позив.

– Прва ствар коју ћу му рећи биће „Хвала“, а онда ћемо разговарати и присетити се прошлих времена – каже Паула Лека.

Друга жена која је хранила Португалца била је Една, но Паула каже како с њом више није у контакту и не зна где се она налази.