Прочитај ми чланак

ЈАЧИ ОД СМРТИ Прелепе слике Кузмића са сином и ћерком у болници

0

Данас се по први пут у јавности појавила фотографија Огњена Кузмића после саобраћајне несреће коју је доживео 14. јула ове године.

Четири дана после несреће Кузмић се пробудио из индуковане коме. После неколико критичних дана и операције којом су саниране повреде лица, Кузмић је из шок-собе прешао на интензивну негу Ургентног центра.

После првих фотографија које су се данас појавиле из болничког кревета, кошаркаш се путем Инстаграма после дужег времена и сам огласио.

Кузмић је објавио три фотографије, на којима је грли дете уз поруку:

“ Хвала свима на порукама подршке, видимо се ускоро!“

Ову његову објаву прокоментарисале су и велике звезде светске кошарке које су му послале само речи подршке. Ту су Лука Дончић, Руди Фернандез, Фелипе Рејес, Владимир Штимац, Серхио Љуљ и многи други.

Подсетимо, данас се Кузмић огласио први пут путем официјалног сајта Звезде.

„Желео сам овом приликом да се захвалим свима који су бринули за мене након свега што сам доживео и проживео. На првом месту председнику клуба и свима из Црвене звезде, лекарима и целом тиму на челу са доктором Башчаревићем и Олујићем, медицинским сестрама, осталим докторима, министру здравља Златибору Лончару који се такође много заложио за мене, лекарима у Бања Луци доктору Ђајићу, свим мојим саиграчима, бившим и садашњим, саиграчима из репрезентације, селектору Ђорђевићу, и наравно пуно хвала навијачима моје Црвене звезде који су бринули за мене, слали ми подршку и преко мојих најближих, преко клуба и на крају и са оним транспарентом на утакмици који ме заиста погодио у срце. Хвала свима, извињавам се ако сам некога изоставио, толико тога се догодило у само 10 дана. На мени је сада да се опоравим потпуно слушајући докторе, осећам се добро, и идемо напред“, рекао је Кузмић.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!