Прочитај ми чланак

ИЗБОДЕН НАВИЈАЧ НА АУТОКОМАНДИ! Жестока туча „гробара“ и „делија“…

0

Око 16 часова дошло је до сукоба навијача у улици Господара Вучића

У сукобу навијача Звезде и Партизана у близини Аутокоманде тешко је повређен један од навијача који је хитно пребачен у болницу, сазнаје Телеграф.

Према доступним информацијама, реч је о младићу Ч.Б. старом 29 година који је тешко повеђен у овом инциденту због чега је интрвенисала Хитна помоћ и момка са тешким повредама главе пребацила на реанимацију.

Сазнајемо да је око 50 навијача претукло Ч.Б., на њему су видљиве посекотине на рукама и стомаку, од великог ножа или мачете, а има отворене повреде главе.

С обзиром на чињеницу да и Црвена звезда и Партизан своје мечеве играју као домаћини у истом термину од 17 часова велике полицијске снаге распоређене су широм града .

Да подсетимо, ово је само један у низу инцидената кој исе догодио после сукоба навијачких група Вечитих ривала.

Пре мање од месец дана, навијачи су се сукобили код Ветеринарског факултета


Звезде играла против Напретка.Било је око 30 навијача, а на обе стране су летеле бакље и разни предмети. За тучу су се користили и каишеви, али нажалост, и ножеви. Један 23-годишњи навијач Црвене звезде, теже је повређен, пошто је убоден ножем у дебело месо.

Полиција је експресно реаговала после туче и уследила је велика рација и јурњава око Храма Светог Саве и околним улицама. Поједини навијачи су упадали и у оближње кафиће, не би ли се сакрили од полиције, која је упадала и вршила рацију тих места.