Прочитај ми чланак

Италијани објавили шокантну вест: Адем Љајић има корона вирус; Огласио се Бешикташ

0

Италијански медији пренели су да је фудбалски репрезентативац Србије Адем Љајић у карантину због сумње да је заражен опасним корона вирусом, што је његов клуб Бешикташ одмах демантовао

Италијански медији пренели су да је фудбалски репрезентативац Србије Адем Љајић у карантину због сумње да је заражен опасним корона вирусом, што је његов клуб Бешикташ одмах демантовао. О томе је известио турски „Сабах“.

Фото: Принтскрин

– Италијани су објавили! Адем Љајић можда има коронавирус! Пре дербија између Бешикташа и Трабзона, Љајић је доживео шок. Звезда Србије, која има упалу грла и високу температуру, није укључена у састав тима за тешку утакмицу. Италијански медији су јавили да постоји опасност да се Адем Љајић заразио коронавирусом. Са друге стране, црно-бели су демантовали ове наводе на званичном сајту, саопштивши да је у питању упала крајника.

Лоше вести су стигле у Бешикташ пред дерби у 23. колу турске Суперлиге. Саопштено је да искусни играч црно-белих, Љајић, не може да игра против наредног ривала. Члан репрезентације Србије има упалу грла и високу температуру. Али, вест из италијанске штампе одјекнула је као бомба. У њој се тврди да је Бешикташ ставио Љајића у карантин због сумње да је пред меч са Трабзонспором заражен короновирусом. Бешикташ је саопштио да такве тврдње немају основа.

У саопштењу на званичном сајту клуба наводи се да Адем Љајић није заражен коронавирусом, већ да има инфекцију крајника. Тамо се истиче следеће:

– Нашем фудбалеру Адему Љајићу је дијагностификован критипчни тонзилитис (инфекција крајнка са високом температуром), што је утврђено исптивањима обављеним у Фуља болиници, а потом је обављен и третман нашег играча. Он је у овом тренутку стабилно. Ми најљубазније молимо људе да на друштвеним мрежама не ображају пажњу на тврдње да Адем Љајић има коронавирус- закључује Сабах.