Прочитај ми чланак

Икодиновић искрен: Испао сам пи…, крваво сам се зај…. што сам подржао Вучића!

0

Некадашњи ватерполо ас Данило Икодиновић не жели да се помири са терором власти, устао је у одбрану грађана Србије који данима протествују широм земље, не штеди председника, али данас је оплео и по себи. Бивши репрезентативац је 2017. године подржао Вучића на градским изборима, ипак...

– Крваво сам се зајебао са листом, јер сам куповао мир који сам већ имао и испао пизда. Да, баш пизда! Не могу то да оперем, нити се трудим, али идем напред, јер назад не могу и нећу. Осећај је одвратан, али ћу га превазићи, јер кичму имам – твитнуо је Дача.

Ево и објашњења зашто се Икодиновић полио хладном водом. Био је на листи 1.000 познатих личности који су на претходним градским изборима 2017. подржали СНС. У животу човек може да се зај… као што Икодиновић каже, али много већу величину показује кад схвати грешку и буде на правој страни. Дача је у животу имао и већих грешака него што је била она 2017, али зна да само овако може да помогне будућности Србије.

– Чувајте се људи! Болест је узела маха. МОРАМО ПОБЕДИТИ БОЛЕСТ! До коначне победе! Уживајте у лепом дану и лепим мислима – уз стиснуту песницу поручио је Икодиновић.

А, све је почело 7. јула кад је Икодиновићу чаша жучи прелила чашу меда. Отворио је душу:

– Боли ме к…. како би било родитељима Вулина! Ти си донео одлуку да се прогласи победа над короном! Ти си дозволио да се одрже дерби, Куп, турнир, избори! Ти! Нико други! Тада се заразило највише људи! И сад ми градјани идемо у куће, а ти и твоји ћете да се курчите около! Болнице су нам препуне јер су наша држава и систем, к…. кур…! Срам вас било стоко неотесана! Опет људе у кућни притвор, а ви ћете да се шеткате и курчите около јер сте власт! Пих, серем вам низ леђа!

Постао је ментални покретач већине слободарске Србије, био је један од ретких спортиста (уз Игора Бутулију, Огњена Коромана, Веселина Вујовића, Срђана Плавшића…), који су одмах стали уз народ, а против беосмучног пребијања учесника протеста у Београду и Новом Саду.

– Неки ми говоре браво, неки говоре јеси луд, ћути, видиш да овај не јебе никог. Не треба браво,а још мање ћути, јер смо доста ћутали и савијали се. Бескичмењак нисам, а знам да има још пуно таквих! Треба само тражити да нас достојанствено третира било која власт, а не као марву.

На сваку аномалију власти, а било их је много је реаговао.

– Чекај, чекај.. Демонстранти бацали сузавац на полицију? Слинави, иако је од тебе, много је!

Згражавао се на ситуацију.

– Ово је нормална употреба силе, Ребићу? Доћи ће време кад ће некад на теби и твојим најближим употребљавати ову нормалну силу.. Али не полиција ова јадна и бедна. Говедо!

Један твит пре овог данашњег такође много говори о карактеру прослављеног ватерполисте.

– Сагласан сам да треба водити рачуна, бити одговоран, носити маске, поготово у затвореном простору. Да не идемо на места где је 500 људи на 200 квадрата, држати дистанцу, избегавати сваки могући блиски контакт. Али Брнаби, реците да сте ви први засрали, преузмите одговорност!

У Србији власт преко својих медија води најпрљавији медијски рат, а Данило Икодиновић зна своју прошлост, зна да буде одговоран и не жели да га представе као лицемера. Респект.