Прочитај ми чланак

Ибрахимовић објаснио зашто воли Новака (ВИДЕО)

0

Новак Ђоковић суверено влада тениском планетом, а Златан Ибрахимовић је својеврсни феномен, с обзиром на то да у 40. години на терену ко од шале постиже голове и изгледа као младић. Поменуту балкански дуо негује пријатељство дуже од деценију, а Швеђанин босанског порекла Нолетове победе слави на српском!

Обојица су велемајстори у свом послу и обојица потичу с Балкана. Краси их искреност, таленат, спонтани су, а неретко зна да им проради живац и да из ината самељу противника.

Printscreen

Зато не треба да чуди што је Златан Ибрахимовић причајући о Новаку Ђоковићу, с којим је чак својевремено и укрстио рекете, говорио у суперлативу, као и о њиховом пријатељству које траје око 13 година.

Нападач Милана је, док је био члан Пари Сен Жермена, гледао уживо мечеве Новака Ђоковића на Ролан Гаросу, а тријумфе је прослављао уз повик: ‘ајмооо’.
„Ми смо добри пријатељи, и одржавамо контакт. Пратимо један другога, радујемо се међусобним успесима. Пресрећан сам због Новака јер се вратио из повреде да буде број један, тамо где и и припада. Одиграли смо партију тениса, али сам ја сигурнији када имам лопту у ногама, никако рекет у рукама. Моја деца су га упознала и била су импресионирана њиме. Они не играју тенис, тренирају фудбал и ММА, али су били одушевљени што су га упознали“, поручио је Ибракадабра у једном од интервјуа.

Оно што Ибрахимовића посебно фасцинира код Новака, јесте што је чврсто на земљи, упркос невероватним резултатима које постиже и што помера границе, те исписује историју белог спорта.

„Он је диван момак. Особа коју видите на ТВ је такође и иста особа у реалном животу. Неки спортисти су другачији на ТВ, и у реалном животу, али Ђоковић је у обе сфере и због тога га волим. Он је забаван, добар момак, плени позитивном енергијом и лако је дружити се са њим“, истакао је Златан низ комплимената на рачун првог тенисера света.