Прочитај ми чланак

ХРВАТИ ЖЕСТОКО НАПАЛИ: Звезда је дно дна, ужасни уљез у Лиги шампиона

0

Историјски пораз Звезде, који “Маракана” не памти и те како боли. Ни дан после не постоји једна реч, која би могла послужити као изговор момцима у црвено-белим дресовима. Јесте Бајерн гигант, али онакво понижење тешко да ће им њихови љубимци опростити. И медији у региону извештавају о дебаклу шампиона Србије.

Посебно сурови били Хрвати, тачније „индех.хр“. Они су у тексту под насловом “Звезда је дно дна Лиге шампиона. Али, Динамо је у једној важној категорији гори и од ње” упоредили српског шампиона са хрватским!

„Као ужасан уљез међу конкурентима из свих категорија по снази, односно екипа залутала у Лиги шампиона како би тамо напунила благајну и побегла пошто јој сви напуне мрежу и на њој поправе гол-разлику. Статистика потврђује субјективни утисак да је Звезда уз Олимпијакос најгора екипа Лиге шампиона ове сезоне. Галатасарај после пет утакмица, додуше, има бод мање од српског првака, али и један пораз мање, а примио је и чак десет голова мање од Звезде“– пише Индеx.хр.

Поменути портал наводи да је за црвено-беле веома поражавајућ податак да су њени фудбалери на мечу са Бајерном имали свега 211 тачних додавања, што је далеко најмање на свим мечевима одиграних у уторак!

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!