Прочитај ми чланак

Хајдук : Морали смо да помогнемо Партизану

0

Partizan219318(Спортал.рс)
Партизан је дотерао цара до дувара у случају Хајдука из Куле. Стрпљиво су Куљани чекали новац од уплата за Љубомира Фејсу и Бранка Пауљевића, али пошто он никако није стизао из Хумске, „понос равнцице“ је предао случај Арбитражној комисији Фудбалског савеза Србије.

Ипак, разумевајући тешку ситуацију у којој се налази и лидер Јелен Суперлиге Србије, Куљани су пристали на још једну рунду преговора. Директор Хајдука Драган Тадић је боравио у четвртак у Београду, где се договорио са представницима Партизана.

– Пролонгирали смо рок плаћања и изашли у сусрет шампиону. Заиста смо чекали до последњег тренутка, пре него што смо се одлучили да предамо захтев. Наравно да смо одмах прихватили позив на договор, јер смо свесни ситуације  – прича Тадић за СПОРТАЛ.РС.

Јесте ли одредили нови рок Партизану да плати Фејсу и Пауљевића?

– Не бих о томе, јер није лепо откривати детаље споразума. Потписали смо нови споразум о динамици исплате. Морамо да испомажемо једни друге, није овде реч о Партизану, већ бисмо исто учинили и да је у питању неки други клуб у Србији. Можемо се некад и ми наћи у истој ситуацији и зато морамо да се разумемо.

Да ли су тачне информације да је Партизан већ уплатио једну рату у четвртак.

– Није, касније ће, али не бих превише причао о томе, јер као што рекох…Ово су тешка времена и сви морамо да се разумемо, а не да једни друге уништавамо – закључио је Тадић.

Висина трансфера Љубомира Фејсе је према неким наводима била 1.200.000 евра, док је Пауљевићева цена била око 300.000 евра. Како сазнајемо од људи блиских Хумској, Партизан се договорио са Хајдуком да обештећење уплати до краја године.