Прочитај ми чланак

Грујић: Улице су пуне у Берлину, све се враћа у нормалу

0

Српски репрезентативац Марко Грујић сматра да се живот у Немачкој враћа у нормалу.

У изјави за „Спортски журнал“ рекао је да се све полако стабилизује на улицама.

Фото: Ројтерс

Колико видим кад изађем до продавнице или на трчање, берлинске улице су сада пуне људи. Нема тензије, нико не носи маску, живот се полако враћа у нормалу. Бар је тако овде, за друге делове Немачке не знам поуздано. Причам о оном што видим“, сматра Грујић.

„Одрадили смо тај карантин, а од понедељка почели да радимо по посебним програмима које је добио сваки играч. И можемо да трчимо напољу без проблема. Излазак се видим препоручује свима овде. Од понедељка ћемо да почнемо да радимо у малим групама на терену. Највише десетак играча уз по једног тренера. А од 13. априла би требало да тренирамо сви заједно, као увек“, рекао је везиста. Још не зна како ће изгледати наставак Бундеслиге.

„Чуо сам разна сценарија, те почетак је могућ у мају, те без гледалаца, још раније да је могуће и да се прекине такмичење и од јесени игра са више клубова. Мада кад сам видео да су Белгијанци прекинули првенство и прогласили шампиона, све изгледа могуће и овде. Ја бих волео, ко и многи, да се наставе првенства“, истиче Грујић.